Puumala Suomeksi Puumala In English Puumala Na Russkom German
Urheiluhalli

Urheiluhallilla voi liikkua haluamallaan tavalla sisätiloissa.

Urheiluhallikortin voi ostaa omakseen kunnan asiointipisteestä. Saat sen käyttöösi seuraavana arkipäivänä. Puumalan kunnan asiointipiste (Keskustie 14) on avoinna ma – pe klo 9-15. Korttien uudelleen aktivoinnin voi myös hoitaa puhelimitse 015 8889 500 tai sähköpostilla kunta(at)puumala.fi.

Urheiluhallin ja kuntosalin avainkortti maksaa kaikilta käyttäjiltä 10 €, maksun voi suorittaa vain käteisellä. Urheiluhallikortti on henkilökohtainen ja mahdollisten väärinkäytösten yhteydessä se voidaan sulkea. Suljetun urheiluhallikortin uudelleen avaaminen maksaa 10 €.  

Omistaessasi hallikortin, käytössäsi ovat myös pukuhuoneet ja suihkutilat.
Urheiluhalli on käytettävissä päivittäin kello 6.00 – 22.
Rakennuksesta on poistuttava viimeistään kello 22.15.  

LIIKUNTASALI

Urheiluhallin liikuntasalissa voi liikkua monipuolisesti haluamallaan tavalla. Vapaassa käytössä ovat välineet useampaan pelailuun. Liikuntasalissa on lisäksi kevättalvella 2018 valmistunut kiipeilyseinä, jolla on mahdollisuus boulderointiin ja köysikiipeilyyn. Kiipeily seinällä aina omalla vastuulla.

Liikuntasalin käyttömaksut:
Koko sali 15 €/tunti
½ salia 12 €/tunti
sulkapallokenttä tai kiipeilyvuoro 8 €/tunti

Kiipeilyvuoron voi varata kiipeilyn alkeiskurssin käynyt tai kansallisen varmistuskortin omaava henkilö.

Liikuntasalimaksuja ei peritä lasten ja nuorten ryhmiltä. Jokaisella ryhmällä täytyy kuitenkin olla vähintään 16 vuotta täyttänyt vastuuhenkilö. 

Kaikki liikuntasalivuorot on peruttu 11.12.-13.12. välisenä aikana koulun Lucia -juhlan vuoksi.

KUNTOSALI

Urheiluhallilla sijaitsee suosittu kuntosali, jossa voi harjoitella monipuolisesti sekä laitteilla että vapailla painoilla. Kuntosalin laajennus on nyt valmistunut ja sen myötä kuntosalilta löytyy entistä enemmän tilaa kuntoilulle.


Kuntosali on varattu ryhmien käyttöön syksyllä 2018 seuraavasti:

Maanantaisin klo 8.45 – 11.30 (suljettu vuoro)
Tiistaisin klo 9 – 11, klo 11 – 12 & klo 17 – 18 (suljettu vuoro)
Torstaisin: klo 9 – 10.30 & klo 16 – 17 (suljettu vuoro)
Poikkeuksellisesti keskiviikkona 12.12. klo 11-12.
Alleviivattujen vuorojen aikana kuntosali on suljettu muilta käyttäjiltä.

Kuntosalin käyttöikäraja on 15 vuotta.

Kuntosalin käyttömaksut:
Kuukausimaksu 14 €
Vuosikortti 140 €
Ryhmävuoro 12 €/tunti
Ryhmävuoro, jolloin kuntosali suljettu muilta käyttäjiltä 35 €/tunti
Kuntosalin ryhmävuoromaksua ei peritä, mikäli kaikki käyttäjät maksavat itse käyttömaksun (ei koske suljettuja ryhmävuoroja). 

Kuntosalin käyttö on maksutontonta puumalalaisille opiskelijoille (myös 15 v. täyttäneille koululaisille sekä valmennusryhmiin kuuluville nuorille), eläkeläisille, yli 70-vuotiaille, työttömille (sekä työvoimapoliittisten toimenpiteiden piirissä oleville) ja varusmiespalvelusta suorittavalle. Lisätietoja kunnan yhteispalvelupisteestä.

Kuntosalimaksuista saavat 50 %:n alennuksen toisella paikkakunnalla asuvat eläkeläiset, yli 70-vuotiaat, opiskelijat (sekä 15 v. täyttäneet koululaiset ja valmennusryhmiin kuuluvat nuoret) ja työttömät (sekä työvoimapoliittisten toimenpiteiden piirissä olevat). 

Alennuksen/maksuttoman kuntosalin käytön edellytyksenä on henkilökohtaisen urheiluhallikortin hankkiminen yhteispalvelupisteestä, jolloin myös asianmukainen todistus ko. ryhmään kuulumisesta on esitettävä. Urheiluhallikortin hinta on 10 € ja se on maksettava käteisellä. 

Kahvila Kuittisessa on myytävänä 1 käyntikerran ja 10 käyntikerran kuntosalikortteja.  Näiden kuntosalikorttien hinnat ovat 3 €/kerta ja 30 €/10 kertaa. Näistä korteista ei myönnetä alennuksia. Käytetyt kuntosalikortit palautetaan urheiluhallin aulassa olevaan laatikkoon.

Urheiluhallin kahvio ja keittiö 5 €/tunti.

Urheiluhallin ja kuntosalin vuorovarausohjeet:

Yksittäiset pelivuorot urheiluhallin liikuntasaliin varataan Kahvila Kuittisesta puh. 050 468 1014.

Vakituisten käyttäjävuorojen varaukset:
kesäkauden 2018 ja talvikauden 3.9.2018 - 2.6.2019 vuorot ovat olleet haettavana 20.4.2018 mennessä.
Vapaita vuoroja säännölliseen liikuntatoimintaan voit tiedustella vapaa-aikasihteeriltä: virpi. tuovinen(at)puumala.fi tai puhelimitse 050 3758569

 

päivitetty:5.12.2018