Puumala Suomeksi Puumala In English Puumala Na Russkom German
Puumalan kunnan palvelutyytyväisyyskysely

ARVOISA PUUMALALAINEN

Olen liiketalouden aikuisopiskelija Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulusta Mikkelin kampukselta. Teen opintoihini kuuluvaa opinnäytetyötä Puumalan kunnan palveluiden laadusta. Tutkimuksen toimeksiantaja on Puumalan kunta ja tutkimuksen tarkoituksena on kartoittaa puumalalaisten mielipiteitä kunnan palveluista. Vastaamalla oheiseen kyselyyn (linkki alla) voitte vaikuttaa kuntanne palveluiden kehittämiseen. Samalla annatte arvokasta apua opinnäytetyöni onnistumiselle. Vastaaminen verkossa on mahdollista sunnuntaihin 24.9. klo 24 saakka

Vastaattehan vain yhdellä lomakkeella, eli mikäli olette palauttaneet paperikyselyn, niin vastausta sähköiseen kyselyyn ei tarvita.

Osoitetietonne on saatu Puumalan kunnan asukasrekisteristä satunnaisotannalla. Antamanne vastaukset käsitellään nimettöminä ja ehdottoman luottamuksellisina. Tulokset julkaistaan ainoastaan kokonaisuuksina, joten kenenkään yksittäisen vastaajan tiedot eivät paljastu tutkimuksista.

Yhteystietojen jättäminen, niin halutessanne, on kuitenkin mahdollista kyselyn lopussa. Kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan joitakin Puumalan kunnan lahjoittamia palkintoja. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Mikäli haluatte saada lisätietoja tutkimuksesta, voitte lähettää kysymykset suoraan allekirjoittaneelle sähköpostiosoitteeseen jari.enberg@edu.xamk.fi. Vastaan mielelläni tutkimusta koskeviin kysymyksiin.

 

Kiitos etukäteen vastauksestanne!

Jari Enberg

 

Linkki kyselyyn (avautuu uuteen ikkunaan): https://player.myzef.com/puumala/ajax/?q=67-EQTutQgh