Puumala Suomeksi Puumala In English Puumala Na Russkom German

Mökkiläisille

Mökkikunta Saimaan sydämessä

Puumalassa upea luonto yhdistyy vilkkaaseen elämään ja monipuolisiin palveluihin. Puumalan sataman välimerellinen tunnelma jaksaa aina ihmetyttää ensimmäistä kertaa Puumalaan saapuvia. Puumala onkin yksi Suomen tunnetuimmista mökkikunnista: lähes 4000 mökkiä takaavat sen, että Saimaan rannalla on vilkasta elämää, varsinkin kesäaikaan.

Vapaa-ajan asukkaat ovat merkittävä osa Puumalaa ja sen elinvoimaa. Näiltä sivuilta löydät tietoa mökkiläisille tarjottavista ja tarpeellisista palveluista sekä aktiviteeteista.

Puumalassa on kaiken aikaa myynnissä monipuolinen valikoima erilaisia vapaa-ajan asuntoja ja tontteja. Löydät niitä muun muassa seuraavista palveluista:

Puumalan LKV ja Metsäpalvelu Oy

SKV

Oikotie

Etuovi.com

Laatumaa 

Bonvesta

Mökille asumaan?

Vapaa-ajan asunnolle voi muuttaa vakituisesti, mikäli sen käyttötarkoitus on muutettu tai muutetaan vakituiseksi asunnoksi. Myös vapaa-ajan asunnolle voi käytännössä muuttaa, mutta maistraatti ei välttämättä hyväksy muutosta. Lue lisää maistraatin sivuilta.

Lisätietoja saat esimerkiksi rakennustarkastaja Antti Närväseltä, puh. 050 301 2875 tai antti.narvanen(at)puumala.fi. 


 

Puumalan taajaman palvelukartta 2017

Haja-asutusalueen palvelukartta 2017

 

 

Vaikuta palveluittesi kehittämiseen – osallistu palvelukyselyyn

Vapaa-ajan asukkaat eli mökkiläiset ovat osa-aikaisia kuntalaisia. Kaikki me tarvitsemme erilaisia palveluita elämisen ja olemisen tueksi. Mikkelin seudun vapaa-ajanasukasvaltuuskunta on parin vuoden välein kysellyt mökkiläisten näkemyksiä palveluista. Nyt on taas aika saada uusia näkemyksiä.

Osallistu siis nyt Palvelukyselyyn ja anna oman näkemyksesi mökkiläisenä, mitä palveluita Mikkelin seudulla (Mikkeli, Kangasniemi, Mäntyharju, Pertunmaa ja Puumala) olet käyttänyt ja miten olet palvelut kokenut? Näkemyksesi on tärkeää, jotta voimme kehittää palveluita niin mökkiläisten kuin seudun asukkaiden kannalta. Vastaamalla vaikutat ja annat arvokasta palautetta sinua palveleville yrittäjille. Vastaa viimeistään 17.9.2018 mennessä.

Pyydä myös mökkinaapurisi mukaan tähän kyselyyn välittämällä linkin hänelle!

Osallistu kyselyyn linkistä: https://www.webropolsurveys.com/S/A3EC959E8E7576A2.par