Puumala Suomeksi Puumala In English Puumala Na Russkom German

Liikuntapalvelut

Puumalan kunta tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet liikunnan harrastamiseen kunnan alueella.

Liikuntapalveluiden tavoitteena on tarjota kuntalaisille mahdollisuudet liikkua terveyttään ja hyvintointiaan edistävästi ja kannustaa liikkumaan.

Yhdessä eri järjestöjen kanssa tarjoamme monipuolista toimintaa ja liikunnallisia tapahtumia kaikenikäisille kuntalaisille.

 

LIIKUNTATOIMINTAA

Puumalan liikuntatarjonta löytyy kätevästi liikuntakalenterista. Jokainen liikuntapalvelun järjestäjä merkitsee itse kalenteriin omat tapahtumansa. Kunnan liikuntatoimi merkitsee kalenteriin vain omat ryhmänsä ja tapahtumansa. Käyttäjätunnukset saa vapaa-aikasihteeriltä.

Tiedot lapsille ja nuorille suunnatusta liikuntatoiminnasta löytyvät nuorisotiedotusportaali Po1ntista.

Lasten ja aikuisten yleisurheilulajien kesäolympialaiset kilpailtiin 24.7. ja 25.7. Tulokset ikä- ja lajikohtaisesti löydät yhteenvetotiedostosta.

LIIKUNTAMAHDOLLISUUDET

Puumalassa on monipuoliset mahdollisuudet omatoimiseen liikkumiseen sekä ryhmätoimintaan. Kauniin luonnon keskellä on monia luontopolkuja, pelailupaikkoja, uimarantoja sekä harjoitteluvälineitä. Sisäliikuntaa varten löytyvät tilat urheiluhallilta. Liikuntamahdollisuudet löydät parhaiten tästä linkistä.

 

KUNNON PUUMALA -hanke

Kunnon Puumala -hanke on kunnan liikuntapalveluiden terveyttä edistävän liikunnan hanke. Hankkeen rahoittaa Aluehallintovirasto (AVI) ja Puumalan kunta. Tavoitteena on aktivoida kuntalaisia liikkumaan terveyttään edistävästi. Hankkeen suunniteltu kesto on kesäkuun 2019 loppuun asti.

Kunnon Puumala -hankkeen tarkemmat ja ajankohtaiset tiedot löydät oheisesta linkistä.

 

UIMAHALLIRETKET syksyllä 2018

Suositut uimahalliretket vesiliikuntakeskus Sampolaan jatkuvat syksyllä keskiviikkoisin. Linja-auton kyytiin pääsee tuttuun tapaan myös matkalta. Retken hinta on 8 €, sisältäen kyydin ja uimalipun.

Päivät ja lähtöajat linja-autoasemalta ovat:

  • 5.9. klo 9.15   HUOMIOI ERI LÄHTÖAIKA
  • 3.10. klo 8.30
  • 31.10. klo 8.30
  • 28.11. klo 8.30

 

URHEILUHALLI (Vanha Puumalantie 4 C)

Urheiluhallilla käytössä on kuntosali, liikuntasali ja kahvio. Liikuntasalista löytyy myös vastavalmistunut kiipeilyseinä.

Kesällä 2018 urheiluhallin kuntosalilla tehdään remonttia, jonka vuoksi kuntosali tulee olemaan hetkellisesti poissa käytöstä. Kuntosali on suljettuna 16.7.-20.8.2018 välisen ajan. Pahoittelemme häiriötä.

Tarkemmat tiedot hallikorteista, käyttömaksuista ja vuoroista löydät urheiluhallin omilta sivuilta.

LIIKUNTAVÄLINELAINAUS PUUMALASSA

Puumalassa liikuntavälinelainaus toimii kesäaikaan Satamainfon ja ympäri vuoden Puumalan kirjaston avustuksella. Satamasta saa lainattua 1 vrk:n ajaksi mölkyn, kori-, lento- tai jalkapallon tai petanquen. Kirjastosta lainattavissa on kahden viikon laina-ajaksi kahvakuulia, tasapainotyyny, frisbeegolfkiekkoja, nilkkapainoja, CoreTwister, kävelysauvoja sekä erilaisia palloja. Uusia välineitä hankitaan toiveiden perusteella.
Iloisia liikuntahetkiä lainausvälineiden kanssa!

TALOUDELLISTA TUKEA LIIKUNTATOIMINTAAN

Liikuntapalvelujen avustusta voi saada puumalalainen yhdistys tai toimintaryhmä, joka järjestää liikuntatoimintaa. Tarkemmat avustussäännöt löytyvät linkin takaa.

 

LIITO-TYÖRYHMÄ

Puumalalaisista urheiluseuroista ja muista aktiivista liikunnan harrastajista koottu LIITO-työryhmä (= LIIkunta TOimijat) kokoontuu 2-3 kertaa vuodessa vapaa-aikasihteerin kokoon kutsumana pohtimaan Puumalan liikuntapalvelujen ajankohtaisia asioita. 
LIITO-työryhmään saa yhteyden vapaa-aikasihteerin kautta.

 

YHTEYSTIEDOT

  • Liikuntapaikkojen vuorovaraukset, liikuntatoiminta, avustukset: vapaa-aikasihteeri Virpi Tuovinen, 050 375 8569, virpi.tuovinen(at)puumala.fi
  • Kunnon Puumala -hanke: Sanna Pölönen, puh. 050 566 7424, sanna.polonen(at)puumala.fi
  • Urheiluhallin irtovuorovaraukset: Kahvila Kuittinen, 050 468 1014
  • Urheiluhalli- ja kuntosalikorttien aktivointi: 015 888 9500, kunta(at)puumala.fi
  • Liikuntapaikkojen kunnossapito: työnjohtaja Keijo Montonen 0500 682 666, keijo.montonen(at)puumala.fi

 

Maksut:

Päivitetty 30.7.2018