Puumala Suomeksi Puumala In English Puumala Na Russkom German

Kansalaisopisto

 

Kesä-Puumala Tanssii 25. - 27.6. 2019

Avajaiset 25.6. klo 12.00 Satama säävaraus, päätöstanssit 27.6. klo 20 - 22. Sahanlahdessa.

Tiistaina urheiluhallilla: Street Dance nuorille klo 16 - 17 ja aikuisille klo 17 - 18 Miha. Korkkarit kattoon klo 18 - 19 Heli ja Kansantanssi klo 19 - 20 Katri.

Keskiviikkona urheiluhallilla: Itämainen/ koreografia klo 16 - 17 Heli, Kantritanssi klo 17 - 18 Sami ja Kehonhuolto 19 - 20 Heli.

Torstaina urheiluhallilla: Zumba klo 16.30 - 17.30 Merja & Jenni. Sahanlahdella Livemusalla Lavatanssit klo 18 - 20 Maija, musiikissa Tommi Seppänen Duo.

Hinnat: Lavatanssit 15 € ja  muut kurssit 5 €  paikanpäällä. Tanssipassi 30 € johon  ilm. ennakkoon 1.6. mennessä. Muutokset mahdollisia.

- Tanssipassi 30e sisältää kaikki tapahtuman kurssit. Ilmoittautumiset 1.6. mennessä.
- Muutoin 5e/ kurssi, paitsi lavatanssi 15e (sisältäen 2h opetusta). Nämä maksut käteisellä (ei kortilla) paikan päällä ennen kurssia. Varaathan valmiiksi tasarahan.
- Huom! Puumalan kansalaisopiston kausikortti ei käy maksuna näillä kesäkursseilla.
- Kursseille tarvitset rennot vaatteet, oma juomapullo, iloista mieltä ja intoa heittäytyä tanssin imuun.
- Kannattaa varata kursseille mukaan myös tanssikengät, tanssilenkkarit, tossut tms. jalkineet. Urheiluhallilla voi käyttää vain sisäkäyttöön tarkoitettuja jalkineita.
- Pääosa kursseista sopii kaikille, myös aloittelijoille. Tervetuloa rohkeasti kokeilemaan ja tutustumaan eri tanssilajeihin.

Ohjelmasisältöä tarkemmin:

Korkkarit kattoon
Yhdistellään eri tanssityylejä rennolla meiningillä. Harjoitellaan helppoja askelsarjoja ja kootaan niistä show-tyylillä höystettyjä groovaavia helppoja kokonaisuuksia. Hyvää musiikkia ja iloista tanssifiilistä luvassa. Op. Heli Turunen

Kansantanssi

Muodostuu askelikoista, yksinkertaisimmillaan kävelystä ja erilaisista juoksuaskeleista. Muodostelmat, joita kansantanssissa käytetään, voivat olla esim. neliö, piiri tai sola tanssijoiden määrästä riippuen.Tavoitteena on tällä kurssilla opetella ainakin yksi kokonainen tanssi. Tule rohkeasti kokeilemaan ja tutustumaan kansantanssiin. Kurssille tullakseen ei tarvitse olla aiempaa osaamista; Sopii siis oivallisesti kaikille.
Op. Katri Pölönen 

Zumba

On latinorytmeihin pohjautuva fitnesstanssitunti. Aikaisempaa kokemusta et tarvitse. Mukaan tarvitset sisäliikuntakengät, juomapullon ja rennon mielen, op. Jenni ja Merja

 

 

Lukuvuoden 2019 - 2020  esite on luettavissa tässä.

ILMOITTAUTUMINEN NETISSÄ 

Em. linkistä näet myös ajankohtaiset ja uudet kurssit!

 

Laita ilmoittautumiseen se kännykkänumeron, johon voimme ilmoittaa kurssiaika- ym. muutoksista tekstiviestillä.

Ilmoittautumiset puhelimitse: puh 040 823 0450

Sähköpostilla tai tekstiviestillä ei voi ilmoittautua!

Kaikki opiston kurssit voi maksaa e-laskuina ja Sporttipassilla. Kurssimaksu on mainittu jokaisen kurssin esittelyn yhteydessä. Jos keskeytät kurssin, kurssimaksua ei palauteta. Oppimateriaalit ja tarvikkeet opiskelijat maksavat itse. Alkavien opintoryhmien koko on koko kunnan alueella vähintään 5 henkilöä. Joillakin erikoiskursseilla minimiopiskelijamäärä voi olla suurempi. Mikäli alkaneen opintoryhmän koko alittaa minimi opiskelijamäärän lukukauden aikana kolme kertaa peräkkäin, kurssi lakkautuu. Opiskeluoikeus: opiskeluun oikeutettuja ovat kaikki aikaisemmat kurssimaksunsa maksaneet.

TIEDOTTAMINEN

Opiston kursseista ja opinto-ohjelmaan tulevista muutoksista tiedotetaan opiston nettisivulla www.puumala.fi  ja mahdollisesti alueen paikallislehdessä sekä tarvittaessa tekstiviesteillä opiskelijoille.

TODISTUKSET

Kursseille säännöllisesti osallistunut opiskelija voi saada pyydettäessä osallistumistodistuksen. Kyseisen opiskelukauden todistus on maksuton. Aiempia vuosia koskevista todistuksista peritään 10 €/kpl.

NÄIN SAAT OPISTOON HALUAMAASI OPETUSTA

Halutessasi kansalaisopistoon jonkun tietyn kurssin, ota yhteyttä opiston toimistoon tai tee kirjallinen esitys. Aloitteen läpimeno on sitä varmempi, mitä enemmän innokkaita on sen takana. Opetusohjelmaan voidaan tehdä muutoksia myös kesken työkauden.

OPISTON TENTTIPALVELU

Tarvittaessa opisto voi hoitaa esim. yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen tenttien valvontoja. Valvontamaksu on 30 €/tentti. Valvonnasta on sovittava rehtorin ja tenttaavan oppilaitoksen kanssa.

MYYNTIKOULUTUS

Toteutamme koulutusta yrityksille ja yhteisöille myös tilauksesta tilaajan toiveiden mukaan, esim. henkilöstökoulutus, atk- ja kielikurssit sekä ensiapukurssit. Hinta- ym. tietoja tilauskoulutuksesta antaa opiston rehtori.

LAKE-HANKE

Kansalaisopistomme on saanut opetushallitukselta Laatu- ja kehittämisrahaa vuosiksi 2018-2019. Hankkeen turvin kansalaisopistolla toimii laatu- ja kehittamisryhmä jossa on jäseninä hyvinvoitilautakunnan pj. opistolaiskunnan pj. ja palvelujohtaja sekä opiston vakinainen henkilökunta.

Osa tarjottavista kursseista voidaan toteuttaa maksuttomina tai alennettuun hintaan kansalaisopiston opetushallitukselta saaman opintoseteiliavustuksen turvin.

 

Musiikin OPS

KURSSIPALAUTE

 

Puumalan kansalaisopiston yhteystiedot:

Toimisto

Puumalan kunnantalo

Keskustie 14, 52200 Puumala

www.puumala.fi

kansalaisopisto(at)puumala.fi

Rehtori Leena Viisanen

Puh. 050 403 9113

leena.viisanen(at)puumala.fi

Toimistosihteeri Anne Kietäväinen

Puh. 040 823 0450

kansalaisopisto(at)puumala.fi

Kädentaitojen opettaja Laura Penttinen

Puh. 050 447 3313

laura.penttinen(at)puumala.fi

Musiikinopettaja Sirja Rexho

Puh. 046 923 5977

sirja.rexho(at)puumala.fi