Puumala Suomeksi Puumala In English Puumala Na Russkom German

Kylätupa

Kylätupa toimii kunnan alaisena omana yksikkönä. Kaikki ovat tervetulleita juttelemaan ja olemaan. Kylätupa on kaikkien oma paikka vauvasta vaariin.

Kylätupa on avoinna ma, to - pe klo 10-14.

Kylätalossa on paljon toimintaa:

  • myytävänä Sinituvan käsitöitä
  • Puumalan klupi kokoontuu
  • torstaisin parasta ennen -elintarvikkeiden jako
  • Kierrätyskeskus; saa tuoda ja viedä, saa maksaa jos haluaa, tuotto menee Klupin kahvikassaan. Kierrätykseen voi tuoda vaatteita, astioita, kirjoja, leluja ym. (ei elektroniikkaa) Huonekaluista vain massiivipuiset otetaan vastaan.
  • Tietokone kaikkien käytettävissä
  • Teemapäiviä, jolloin kutsutaan vierailijoita kertomaan eri aiheista

 

Tervetuloa kierrättämään!

Kiinnostaako kierrätys, kaipaatko uusia ideoita? Puumalassa alkaa torstaina 28.9. klo 14-17 kaikille avoin kierrätyskurssi, kurssi jatkuu 30.10. saakka. Tule mukaan. Tarjolla niksejä, uusiokäyttöä, tuunausta, säilöntää sekä kierrätysnäyttely, missä voit omin silmin todeta miten suola ”kasvaa”.

Kurssille ei tarvitse ilmoittautua, se on maksuton ja avoin kaikille. Voit käydä vain piipahtamassa tai olla mukana kaikkina kertoina.

Kierrätyskeskus toimii edelleen Puumalan kylätuvalla, Keskustie 11. Voit tuoda ja viedä eli kierrättää puhtaita, ehjiä vaatteita ja liinavaatteita, astioita, kirjoja, leluja ym. (ei elektroniikkaa). Huonekaluista kuva tai tiedustele kylätuvalta mitkä kelpaavat kierrätykseen p. 050 5216633 aukioloaikoina.

 

 

Tule käymään ja tutustumaan!!

Yhteystiedot:

Puumalan kylätupa
Keskustie 11

puh. 050 521 6633