Puumala Suomeksi Puumala In English Puumala Na Russkom German
Avoimet työpaikat

Puumalan kunta hakee määräaikaiseen työsuhteeseen

LIIKUNNANOHJAAJAA / FYSIOTERAPEUTTIA ajalle 12.6.2017–30.4.2018

Puumalan kunnan liikuntapalvelut etsii Kunnon Puumala-hankkeeseen liikunnanohjaajaa /fysioterapeuttia ajalle 12.6.2017-30.4.2018, mahdollisesti 30.6.2019 asti.  Kunnon Puumala-hanke on Itä-Suomen aluehallintoviraston rahoittama liikunnallisen elämäntavan kokeilu- ja kehittämishanke, jonka toinen hankekausi on Puumalassa meneillään. Hankkeen tavoitteena on lisätä ja ylläpitää nuorten ja työikäisen väestön työkykyä sekä iäkkäiden kuntalaisten toimintakykyä. Tavoitteeseen pyritään uudenlaisten liikuntaryhmien perustamisella ja yksilöllisellä liikuntaneuvonnalla. Kunnon Puumala-hankkeeseen valittava liikunnanohjaaja/fysioterapeutti vastaa hankkeen käytännön toteuttamisesta, tukenaan moniammatillinen työryhmä. Työhön kuuluu myös hankehallinnosta vastaaminen yhdessä vapaa-aikasihteerin kanssa.

Hakijalta edellytetään liikunnanohjaajan (amk), fysioterapeutin (amk) tai vastaavaa korkeakoulututkintoa tai aikaisempaa opistotasoista tutkintoa.  Työntekijältä edellytetään mahdollisuutta käyttää omaa autoa.  Työ sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä.

Valintaa tehdessämme arvostamme
- innostavaa, itsenäistä, motivoivaa ja vastuullista työotetta
- liikunnan ja hyvinvoinnin osaamista: kokemusta erityisryhmien liikunnasta sekä liikunta- ja     toimintakyvyn, apuvälinetarpeen ja hoitoon ohjauksen arvioinnista
- hankeosaamista
- verkostoitumiskykyä
- viestinnän osaamista

Paikka täytetään ehdollisena kunnes valittu on toimittanut hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan. Työsuhteessa on 4 kuukauden koeaika. Lisätietoja vapaa-aikasihteeriltä Päivi Mäkikokkila, puh. 050 375 8569, email. paivi.makikokkila(at)puumala.fi.

Hakemukset ansioluetteloineen 2.6.2017 klo 15 mennessä osoitteella: Puumalan kunta, Vapaa-aikasihteeri, Keskustie 14, 52200 Puumala tai sähköpostilla paivi.makikokkila(at)puumala.fi