Puumala Suomeksi Puumala In English Puumala Na Russkom German
Avoimet työpaikat

Puumalan kunnan liikuntapalvelut hakee

LIIKUNNANOHJAAJAA, joka innostaa nuoret ja vanhat puumalalaiset liikkumaan! 
Työsuhde on määräaikainen ajalla 2.9.2019 – 30.4.2020 

Työtehtäviin kuuluu toimia ohjaajana liikuntapalvelujen liikuntaryhmille sekä suunnitella että tiedottaa toiminnasta. Viikoittaisia liikuntaryhmiä on kaikenikäisille puumalalaisille liikuntasalissa ja kuntosalissa sekä noin kerran kuussa senioreille suunnattu vesijumppa naapurikunnan uimahallissa.
Liikuntaryhmien lisäksi työtehtäviin kuuluu elintapaohjausta ja liikuntaneuvontaa, erilaisiin liikunnan yhteistyöryhmiin osallistuminen (esim. Liikkuva Koulu) sekä vapaa-aikasihteerin kanssa suunnitella ja toteuttaa erilaisia liikuntatempauksia ja -tapahtumia.

Hakijalta edellytetään liikunnanohjaajan (amk), fysioterapeutin (amk) tai vastaavaa korkeakoulututkintoa tai aikaisempaa opistotasoista tutkintoa. Työntekijältä edellytetään mahdollisuutta käyttää omaa autoa. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä.

Valintaa tehdessämme arvostamme
- innostavaa, itsenäistä ja vastuullista työotetta
- liikunnan ja hyvinvoinnin monipuolista osaamista ja työkokemusta, erityisesti kokemusta erityisryhmien liikunnasta
- elintapaohjauksen ja liikuntaneuvonnan osaamista

Viikkotuntimäärä tehtävässä on 38,75 h/vko ja palkkaus KVTES:n mukainen. Työsuhde täytetään ehdollisena, kunnes valittu on esittänyt työnantajalle hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan sekä lain 504/2002 (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukaisen rikosrekisteriotteen viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista. Työsuhteessa on 4 kuukauden koeaika.

Vapaamuotoinen hakemus, johon tulee liittää CV, pyydetään toimittamaan viimeistään 24.6.2019 klo 15.00 osoitteella Puumalan kunta, Kirjaamo, Keskustie 14, 52200 Puumala tai sähköpostitse osoitteella kirjaamo(at)puumala.fi 

Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä 27.6.2019.

Lisätietoja ajalla 10.-14.6. ja 24.6.2019 vapaa-aikasihteeri Virpi Tuoviselta puh. 050 375 8569 tai sähköpostitse virpi.tuovinen(at)puumala.fi


****************************

Puumalan muut työpaikat löytyvät TE-palveluiden sivuilta.