Puumala Suomeksi Puumala In English Puumala Na Russkom German
Avoimet työpaikat

LASTENTARHANOPETTAJA

Puumalan kunta jatkaa määräaikaisen lastentarhanopettajan hakua Puumalan päiväkotiin. Määräaikaisuuden kesto on 27.8.2018–31.7.2019.

Työaika on 38,75 tuntia/viikko ja palkkaus KVTES:n mukainen. Työsuhteessa on 4 kuukauden koeaika. Tarjoamme kiinnostavan työn ja hyvät mahdollisuudet oman työn kehittämiseen sekä laadukasta varhaiskasvatusta toteuttavan työyhteisön.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV torstaihin 23.8.2018 mennessä osoitteeseen Puumalan kunta, palvelujohtaja Anne Julin, Keskustie 14, 52200 Puumala tai sähköpostitse kirjaamo@puumala.fi. Aikaisemmin tehtävää hakeneet otetaan huomioon ilman uutta hakemusta.

Työsuhde täytetään ehdollisena, kunnes valittu on esittänyt työnantajalle hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan sekä lain 505/2002 (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukaisen rikosrekisteriotteen viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista.

Puumalassa on vahva tahtotila lapsiperheiden hyvinvoinnin ja palveluiden kehittämiseen ja siksi lapsiperheet ovat yksi Puumalan kuntastrategian viidestä painopisteestä. Olemme esimerkiksi hakeneet Unicefin Lapsiystävällinen kunta -statusta ja kunnassa on käytössä osittain maksuton varhaiskasvatus.

Puumalan päiväkodissa annetaan varhaiskasvatusta noin 30 lapselle. Päiväkoti toimii myös vuorohoitoyksikkönä eli tarjoaa ilta- ja viikonloppuhoitoa niille, jotka tarvitsevat sitä työn tai opiskelun takia. Lapselle turvataan koko varhaiskasvatuksen ajan hänen kehitystasonsa mukainen hoito, huolenpito ja oppimisen edellytykset. Haluamme taata päiväkodin lapsille lapsilähtöisen kasvu- ja oppimisympäristön sekä korostamme perheen ja hoitopaikan välistä yhteistyötä. Päiväkodin jokaiselle toimintakaudelle on määritelty myös tavoitteet ja teemat. Lisää tietoa päiväkodista löydät www.puumala.fi/kuntalaisille/varhaiskasvatus.

Lisätiedot:
Niina Kuuva, vs. kunnanjohtaja
niina.kuuva@puumala.fi, 050 375 8541

 

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ REITISTÖHANKKEESEEN

Puumalan kunta hakee projektipäällikköä reitistöhankkeeseen. Tehtävänäsi on selvittää, missä tilassa Puumalan alueella olevat reitistöt ovat, kartoittaa investointitarpeet, neuvotella maanomistajien kanssa sopimuksista keskeneräisten reittien osalta, selvittää uusien reittien toteuttamismahdollisuudet maanomistajien kanssa sekä suunnitella reitistöjen viestintää ja ylläpitoratkaisuja.

Projektipäälliköltä vaaditaan osaamista reitistöjen suunnittelusta ja toteuttamisesta. Olet etsimämme henkilö, jos olet innostunut luontoreittien kehittämisestä käyttäjälähtöisesti, pystyt hyvään yhteistyöhön maanomistajien kanssa ja hallitset projektihallinnon perusasiat. Pääset tutustumaan hankesuunnitelmaan verkkosivuilla www.puumala.fi/kuntalaisille/reitistohanke.

Työ alkaa 3.9.2018 tai sopimuksen mukaan ja kestää 8 kuukautta. Työpaikka sijaitsee Puumalan kunnanvirastolla. Esitäthän palkkatoiveesi hakemuksessa. Työehdoissa sovelletaan KVTES:a ja koeaika on 2 kk. Autamme Sinua asunnon löytymisessä tai muissa mahdollisissa käytännön järjestelyissä.

Hae paikkaa 15.8.2018 mennessä lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse osoitteeseen kirjaamo@puumala.fi tai postitse Puumalan kunta, Keskustie 14, 52200 Puumala. Laitathan otsikkokenttään/kuoreen merkinnän ”Reitistöhankkeen projektipäällikön rekrytointi”.

Hanketta rahoittavat Etelä-Savon ELY-keskus ja Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto.

 

Lisätiedot:
Niina Kuuva
vs. kunnanjohtaja
niina.kuuva@puumala.fi
050 375 8541