Puumala Suomeksi Puumala In English Puumala Na Russkom German

Ajoneuvoliikennetilastot kesä 2018

Puumalaan saavuttaessa on kaksi nopeusnäyttötaulua: toinen Mikkelin suunnasta tultaessa ja toinen Puumalansalmen sillan kupeella Imatralta päin tultaessa.

Nopeusnäyttötaulut rekisteröivät myös ajoneuvoliikenteen määrän tunneittain. Tämä data on viime kesän osalta nyt avoimesti hyödynnettävissä esim. taajaman yrityksille aukioloaikojen suunnitteluun. Mikkelin suunnan mittauspisteen osalta aineistoa on käytettävissä 25.5.2018 lähtien ja Imatran suunnalta tulevista ajoneuvoista 26.6. lukien.

Aineisto on excel-muodossa. Ensimmäisellä välilehdellä on liikenne tunneittain sekä 24 edeltävän tunnin ajoneuvomäärän summa. Värikoodi kertoo yksittäisten tuntien vilkkauden: vilkkaimmat tunnit ovat tummanvihreitä, ja hiljaisemmat punaisia. Tummanpunaisella on merkattu tunnit, jolloin mittausdataa ei teknisen vian vuoksi ole saatu talteen. Toisella välilehdellä on lisäksi listattu tunnit vilkkausjärjestyksessä.

Alla näkyvässä kaaviossa näkyy 24 tunnin ajoneuvomäärä liukuvana summana. Esim. laiteviasta johtuen toinen tai molemmat mittauslaitteet ovat olleet ajoittain pois käytöstä, mikä näkyy kaaviossa.

Lisätietoja: kunnanjohtaja Matias Hilden, puh. 050 375 8541


Liikennetilastot (excel)