Puumala Suomeksi Puumala In English Puumala Na Russkom German

Urheilijoiden palkitsemien

Puumalan kunta on vuosittain muistanut menestyneitä puumalalaisia urheilijoita.

Stipendit
Stipendeillä muistetaan yleisessä sarjassa, yli 15-vuotiaiden nuorten sarjoissa sekä vammaisurheilussa ja veteraaniurheilussa menestyneitä. Stipendi annetaan ainoastaan vuoden parhaasta sijoituksesta.
SM-kisat: 1. 200 €                                    2. 150 €                               3. 100 €

Vuoden urheilija
Ehdotusten perusteella valitaan vuoden 2018 puumalalainen urheilija. Häntä muistetaan kiertopalkinnolla ja muistoesineellä. Mikäli hän ei ole menestynyt vähintään SM-tasolla, palkitaan hänet myös 100 € stipendillä.

Vuoden valmentaja/ohjaaja/seuratoiminnan aktiivi
Vuoden valmentajaksi/ohjaajaksi/seuratoiminnan aktiiviksi valitaan puumalalaisen henkilön, joka on pitkäaikaisesti ja esimerkillisesti toiminut Puumalassa lasten ja nuorten liikuntatoiminnan hyväksi. Häntä muistetaan 100 € stipendillä ja muistoesineellä.

Tunnustuspalkinnot
Viidelle nuorelle urheilijalle myönnetään tunnustuspalkinto urheilumenestyksestä tai aktiivisesta liikuntaharrastuksesta. He ovat urheilijoina esimerkillisiä ja aktiivisesti liikuntaa harrastavia. He tuovat myönteisesti liikunta-asiaa ja Puumalaa julkisuuteen. Tunnustuspalkinto on 50 € stipendi ja muistoesine.

Kirjalliset ehdotukset palkittavista henkilöistä tulee toimittaa Puumalan liikuntapalveluihin (Liikuntapalvelut, Puumalan kunta, Keskustie 14, 52200 Puumala tai sähköpostilla virpi.tuovinen@puumala.fi) viimeistään 30.11.2018.

Ehdotukseen henkilön nimen lisäksi tulee lyhyt perustelu, urheiluseura ja nuoren urheilijan syntymäaika.

Vapaa-aikasihteeri tekee päätökset ehdotusten perusteella ja palkintojenjakotilaisuus järjestetään tammikuussa 2019.