Puumala Suomeksi Puumala In English Puumala Na Russkom German

Uusi kirja julkaistu sota-ajan Puumalasta!

 

Ari ja Maarit Raunion Se oli mahdotonta aikaa - Puumala toisessa maailmansodassa 1939-45 -historiateos julkaistiin itsenäisyyspäivänä 6.12.2017.

Sotahistorioitsija Ari Raunio kuvailee kirjaa seuraavasti: ”Kirja antaa sananmukaisesti äänen myös kotirintaman tavallisille ihmisille. Puumalalaiset antavat kirjassa aikalaistodistuksen arkielämästä talvi- ja jatkosodan vuosina. Haastatteluja teki kymmenkunta ihmistä. Yli 60 henkilöä on haastatteluissa tai kirjoituksissaan palannut sotavuosien aikaan ja kertonut muistojaan. Muistelut on limitetty arkistolähteistä koottuun kehykseen. Kirja kertoo, millaista oli elämä kotirintamalla, missä naiset, vanhukset ja lapset joutuivat sodan ja pulan oloissa hoitamaan miestenkin työt.”

Kirja on myytävänä Puumalan kunnantalolla arkisin klo 9-15, Keskustie 14. Teoksen hinta on 32 euroa. Postitse toimitettuna lisäämme toimituskulut 10,50 €. Tiedustelut sähköpostlla kunta@puumala.fi tai 050 562 0706.