Puumala Suomeksi Puumala In English Puumala Na Russkom German

Minun Puumalani 2017 -valokuvakilpailu

 

 

Minun Puumalani 2017 -kuvakilpailun osallistumisaika on nyt päättynyt!

Kuvasaalis vaikuttaa todella mielenkiintoiselta ja kiitämme lämpimästi kaikkia kuvia lähettäneitä. Nyt on aika koota arviointiryhmä ja ihastella kuvasatoa. Tiedotamme asiasta ja julkistamme voittajat kevään kuluessa.

*********************

Osallistumisohjeet
Kuvaa oma Puumalasi, lempimaisemasi vesiltä tai metsän suojasta, kotoa tai kylän raitilta! Ikuista ihmeellinen hetki, taivaallinen tapahtuma ja arkinen aherrus. Osallistu kilpailuun ja jaa näkysi Suomen 100-vuotisjuhlavuoden merkeissä. Voit osallistua myös ennen 2017 otetuilla kuvilla.

Kilpailuun osallistuminen
Kilpailu on avoin kaikille ja siihen osallistutaan Puumalassa otetuilla kuvilla. Voit kuvata kännykällä tai muulla mobiililaitteella, digikameralla tai järjestelmäkameralla. Kilpailukuvat tulee olla jpg-muodossa ja voit osallistua enintään viidellä kuvalla. Kuvatiedoston koko on 1,5-5 Mg ja videon maksimikesto 2 minuuttia. Nimeä kuvat esim. Kuvan_nimi_PaiviSuomalainen.jpg. Lähetä kuvat ja videot osoitteeseen kuvakilpailu@puumala.fi ja kerro lyhyesti myös kuvasi taustatarina, kuvauspaikka- ja aika sekä liitä mukaan henkilötietosi.

Sarjat
Kilpailussa on kaksi sarjaa: still-kuvat ja videot.

Kilpailuaika
Kilpailuaika on 1.1.2017 – 1.1.2018.

Kilpailukuvat
Kuvaajalla on oltava lähettämiinsä kuviin täydet oikeudet. Kodin, pihan tai muun suojan piirissä kuvatuilta henkilöiltä on saatava lupa kuvan julkaisuun. Kuvien tulee olla kuvaajan itsensä ottamia. Kilpailun järjestää Puumalan kunnan kulttuuripalvelut.

Palkinnot
Molemmissa sarjoissa jaetaan kolme palkintoa: 1. palkinto ja kaksi kunniamainintaa. Voittaja saa 150 euroa ja kunniamaininnan saajat 75 euroa kukin. Kaikille voittajille lahjoitetaan Puumala-valokuvakirja. Osallistuneiden kesken arvotaan lisäksi kaksi Puumala-valokuvakirjaa.

Palkinnon lunastus ja rajoitteet
Voittajille annetaan tarkemmat ohjeet palkintojen lunastamisesta.

Oikeudet
Järjestäjä saa oikeudet kuvien käyttöön markkinoinnissa esimerkiksi Puumalan kunnan verkkosivuilla, Facebookissa tai painotuotteissa.

Henkilötietojen käyttö ja julkaisuoikeus
Osallistumalla kilpailuun osallistuja myöntää Puumalan kunnalle oikeuden käyttää palkinnon voittaneen nimeä, kuvaa tai lausumaa kilpailuun liittyvässä tiedotuksessa eri medioissa ilman eri korvausta.

Lisätiedot: markkinointipäällikkö Tuula Vainikka p. 050 562 0706, tuula.vainikka@puumala.fi