Puumala Suomeksi Puumala In English Puumala Na Russkom German

Kuulutus: Yksityistieavustukset

 

YKSITYISTEIDEN KUNNOSSAPITOAVUSTUKSET 

Puumalan kunta ilmoittaa haettavaksi yksityisteiden kunnossapitoavustukset 28.4.2017 mennessä. Avustukseen oikeutettuja ovat vuoden 2016 aikana pysyvän asutuksen käytössä olleet tiet, joiden pituus on vähintään 500 m. Pysyväksi asutukseksi katsotaan asuminen vakituiseen asumiseen hyväksytyssä asuinrakennuksessa, ei loma-asunnossa. 

Tiekuntien on liitettävä hakemukseen jäljennös vuoden 2016 tilinpäätöksestä ja edellisen vuosikokouksen pöytäkirjasta liitteineen. Hakemus pitää jättää määräaikana osoitteella Puumalan kunta, Yksityistieavustukset, Keskustie 14, 52200 Puumala. 

Hakemuksen (liitteineen) voi jättää myös sähköpostiin kirjaamo@puumala.fi. Lomakkeen voi ladata kunnan kotisivuilta www.puumala.fi/kuntalaisille/yksityistiet    

Lisätietoja: maanmittausteknikko Merja Tuomainen, gsm 040 723 0776, merja.tuomainen@puumala.fi

 

HAKEMUSLOMAKE