Puumala Suomeksi Puumala In English Puumala Na Russkom German

TALONRAKENNUSPALKKIO

Onko mielessäsi muutto Saimaan kauneimpaan kuntaan? Entä onko oman tuvan rakentaminen ollut tähän asti vain haave?

Puumalan kunta maksaa uusien omakotitalojen rakentajille ja rakennuttajille 3900 euron talonrakennuspalkkion. Palkkio on voimassa 1.1.2015 - 31.12.2017 välisenä aikana, ja koskee niitä taloja, joiden rakennuslupa on myönnetty ja jotka ovat valmistuneet palkkion voimassaoloaikana.  Palkkio maksetaan talon käyttöönottoa seuraavan vuoden alussa hakemuksesta. Palkkio maksetaan ainoastaan siinä tapauksessa, että palkkion hakijan kotikunta on maksua edeltävänä vuodenvaihteena ollut Puumala ja kotiosoitteena on ollut talo, jonka rakentamiseen palkkiota on haettu.

Palkkio koskee uusia omakotitaloja koko Puumalan kunnan alueella.

Palkkion säännöt

Hakemuslomake

Lisätietoja:
Vs. kunnanjohtaja Niina Kuuva, puh. 050 375 8541, niina.kuuva@puumala.fi
Rakennustarkastaja Antti Närvänen, puh. 050 301 2875, antti.narvanen@puumala.fi

 

 Lue lisää esimerkiksi myytävänä olevista Kotiniemen tonteista täältä!